kovo 3, 2017
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAS SU „SUKTINIU“

Ingredientai:

4 gabaliukai vištienos filė

1 šaukštas sojų padažo

1 šaukštas medaus

1 šaukštas garstyčių

1 šaukštas citrinų sulčių

1 arbatinis šaukštelis druskos

Žiupsnelis malto imbiero

2 šaukštai „Suktinio“

vistienos saslykas

Paruošimas:

Vištienos filė supjaustome juostelėmis. Iš likusių ingredientų pagaminame marinatą ir juo marinuojame vištieną 5-6 val. Paruoštą vištieną zigzagu sumauname ant medinių iešmelių ir iškepame ant grotelių žarijų kaitroje. 

Skanaus!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
kovo 3, 2017
KEPTAS KARPIS SU „SUKTINIU“

Ingredientai:

500 g. karpio

1 vnt. citrinos (išspaudžiamos sultys)

1 žiupsnelis citrininių žuvies prieskonių+

2 šaukštai „Suktinio“

1 žiupsnelis druskos

 

Padažui:

1 vnt. raudonos paprikos

3 skiltelės česnako

1 šaukštas marinuotų kaparėlių

1 vnt. svogūno

pagal skonį, krapų

2 šaukštai obuolių acto

5 šaukštai aliejaus

100 g. vandens

Žiupsnelis druskos ir pipirų

Keptas-karpis

Paruošimas:

Išvalytą karpį pabarstome druska, žuvies prieskoniais, įtriname, palaistome citrinos sultimis bei „Suktiniu“ ir marinuojame suvynioję į foliją apie 5-6 val. Žuvį kepame grotelėse, žarijų  kaitroje arba orkaitėje. Padažui susmulkiname papriką, svogūno galvutę, česnakus, krapus. Juos sumaišome su kaparėliais, actu, aliejumi, vandeniu, paskaniname prieskoniais. Iškeptą karpį patiekiame su padažu.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
gruodžio 5, 2016
Kalėdinis midus!

ziemos-baneris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
lapkričio 28, 2016
„Vilniaus“ nektaro ir „Trakų“ midaus suvenyrinis rinkinys

vilnius-trakai-baneris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
lapkričio 13, 2016
Midaus nektaras „Suktinis“ porceliane!

Gausią midaus nektaro „Suktinis“ kolekciją papildė dar vienas gaminys!
Pristatome naują „Lietuviško midaus“ ir „Jiesios“ bendrą kūrybinį projektą – 0,2 l gėrimą „Suktinis“ porceliane. Nedidelis, įmantrios formos, rankų darbo buteliukas – puikus suvenyras iš Lietuvos, atspindintis dviejų įmonių gaminamos produkcijos tradicijas.
„Suktinis“ – jau klasika tapęs gėrimas, praturtintas net keturiolika skirtingų vaistažolių, kurio gamybos tradicijos puoselėjamos, laikantis senosios Aleksandro Sinkevičiaus receptūros.

suktinis-i-www

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
gegužės 20, 2016
LIETUVIŠKAS MIDUS 6%
Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
vasario 18, 2016
Metų gaminio aukso medalis skirtas naujai atgaivintam gėrimui „Nemunas“

 

Pagal unikalią Aleksandro Sinkevičiaus receptūrą sukurtas alkoholinis bespalvis gėrimas, didžiausios ir gražiausios Lietuvos upės pavadinimu pirkėjams pirmą kartą pristatytas 1969 metais. 60% stiprumo gėrimas išsiskyrė tiek savo stiprumu, tiek kvapu, tiek skoniu. Šis gėrimas puikiai tiks geriau išlavintam skoniui, taip pat gali būti naudojamas kokteiliams, maišant tonika ar sultimis.

LM maketas_Nemunas Print

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
vasario 11, 2016
Sidabro medalis Švedijoje!

Įįmonėje gaminamas midus,  2015 m. spalio mėnesį Švedijoje vykusiame festivalyje „Beer and Whisky“, buvo apdovanotas sidabro medaliu.

12112285_802550823190618_4486464571531123809_n

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
gruodžio 15, 2015
Pilstomas midus!

Pilstomas midus_trumpesnis tekstas

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+
gruodžio 11, 2015
Lietuviškas midus iš statinaitės!
Artėja gimtadienis, įmonės vakarėlis, o gal organizuojate bernvakarį ar mergvakarį? Užsisakykite tradicinio lietuviško gėrimo, pilstomo iš medinės statinaitės!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+