-
Midus „Stakliškės“ yra pavadintas miestelio, kuriame gaminamas gėrimas, garbei. Tai švelnus, kvapnus ir rūgštokas 12 % stiprumo gėrimas, iki šiol gaminamas pagal senąją A. Sinkevičiaus sukurtą receptūrą. Midus yra skaisčiai geltonos spalvos, su stipriai išreikštu medaus, liepų žiedų ir kadagio uogų skoniu. Puikiai tinka prie žolelių arbatos ar sūrio. 2013 m. midus „Stakliškės“ buvo įtrauktas į ES saugomų geografinių nuorodų registrą.
-
Senosios Lietuvos sostinės garbei pavadintas 15% stiprumo midus „Trakai“. Gėrimas gaminamas išlaikant senąją receptūrą. Midus brandinamas net du metus ir yra gaminamas iš natūralaus bičių medaus bei liepų žiedų. Kartoką skonį gėrimui suteikia ąžuolų gilės ir kadagių uogos. Midus puikiai tinka prie arbatos arba varškės sūrio.
-
Natūralios fermentacijos, 10% stiprumo, pusiau saldus, mažesnio cukringumo midus.
Šis gėrimas gaminamas tik iš Lietuvoje surinkto medaus,
išsaugant unikalias gamybos technologijas.
Išskirtinis ingredientas – bičių pikis.