
GAMINIAI

Midus STAKLIŠKĖS
Midus „Stakliškės“ yra pavadintas miestelio, kuriame gaminamas gėrimas, garbei. Tai švelnus, kvapnus ir rūgštokas 12 % stiprumo gėrimas, iki šiol gaminamas pagal senąją A. Sinkevičiaus sukurtą receptūrą. Midus yra skaisčiai geltonos spalvos, su stipriai išreikštu medaus, liepų žiedų ir kadagio uogų skoniu. Puikiai tinka prie žolelių arbatos ar sūrio. 2013 m. midus „Stakliškės“ buvo įtrauktas į ES saugomų geografinių nuorodų registrą.

Midus TRAKAI
Senosios Lietuvos sostinės garbei pavadintas 15% stiprumo midus „Trakai“. Gėrimas gaminamas išlaikant senąją receptūrą. Midus brandinamas du metus ir yra gaminamas iš natūralaus bičių medaus bei liepų žiedų. Kartoką skonį gėrimui suteikia ąžuolų gilės ir kadagių uogos. Midus puikiai tinka prie arbatos arba varškės sūrio.

Midus MILDA
Natūralios fermentacijos, 10% stiprumo, pusiau saldus, mažesnio cukringumo midus. Šis gėrimas gaminamas tik iš Lietuvoje surinkto medaus, išsaugant unikalias gamybos technologijas. Išskirtinis ingredientas – bičių pikis.

Midus NAMIDUS
Lietuviškas spanguolių midus 6%

Midaus balzamas ŽALGIRIS
Midaus balzamas „Žalgiris“ – tai nuo 1968 m. gaminamas gėrimas. Žymaus mūšio prisiminimui pavadintas stiprus (75 %) ir aštrus lietuviško midaus distiliatas, sukomponuotas su spanguolių sultimis ir vaistažolėmis, kurios nedominuoja, o puikiai dera tarpusavyje atskleisdamos išskirtinį skonį.
Balzamas „Žalgiris“ į butelius išpilstomas kur kas vėliau nei kiti gėrimai, tai lemia didelis distiliavimų skaičius ir brandinimas natūraliu būdu.

Midaus nektaras SUKTINIS
Midaus nektaras „Suktinis“ – senos A. Sinkevičiaus receptūros produktas, gaminamas nuo 1963 m. pavadintas lietuviško liaudies šokio pavadinimu. Rausvą bei aromatingą 50 % stiprumo gėrimą sudaro net 14 skirtingų ingredientų.
Šio gėrimo skonis sodrus, tačiau turintis kartoką poskonį. Gėrimas puikiai tinka prie mėsos patiekalų

Midaus nektaras ŠVENTINĖ
Midaus nektaras „Šventinė“ – skaisčiai raudonos spalvos, aromatingas, 30 % stiprumo gėrimas, gaminamas nuo 1968 m. pagal senąją A. Sinkevičiaus receptūrą. Gėrimui pikantiškumo suteikia mėlynių, spanguolių ir vyšnių sultys. Midaus nektaras „Šventinė“ tinkamas vartoti su saldžiais, desertiniais patiekalais.

Midaus nektaras VILNIUS
Aromatingo skonio midaus nektaras „Vilnius” yra tamsiai raudonas spalvos, 25 % stiprumo gėrimas, kurį gaminant naudojamos braškių sultys, suteikiančios gėrimui išskirtinio saldumo.

Naujos trauktinės
Naujos trauktinės

Honey brandy
Honey brandy

Honey Whisky
Honey whisky

Gėrimų rinkiniai
Gėrimų rinkiniai
